bukansiput

Monday, March 11, 2013

jalan-jalan cuci muka Redang pt.1

Mari menghabiskan cuti tahunan dengan mengaktifkan deria di sekitar tanah air....memang jelas di perairan Malaysia sahaja. Ini adalah projek mengabiskan cuti (sebagimana tersebut di atas) bagi kami kumpulan beceloret yang nampak sangat xdak kije di awal taun. Ini adalah entri bergambar, sbb saya malas menulis.

Tempat: Pulau Redang, Ganu kite ...ikut koordinat pulak 5.7750° N, 103.0150° E
Tarikh: 1-3 Mac 2013 siang malam pagi petang
Masa: Mengikut tentatif penganjur (masa yang slalu kita lupakan, tapi masa tak pernah lupa kita)
pantai yang tenang jangan disangka tiada buaya ;)

Bangun tido, dengan tak mandi kami berjalan sambil pejam mata ke pantai semata2 nk snap gambo ni....


kalo tengok badai macam ni tak jadilah nak mendera diri mandi pagi di pantai....eee



setakat ni lah dulu... kalo esok masih ada tu, adalah susulan kisah berenang2 pulak. hehe . ok diakhiri dengan word of day "SAVE THE BEACH"

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete